VANLIGA
FRÅGOR

Här hittar ni svar på de vanligaste frågorna gällande Rosegarden

Vad för typ av mat serverar ni?

Vi serverar främst matupplevelser med rötter från länder som Kina, Thailand, Japan och Vietnam. Med det sagt så hindrar det aldrig oss från att experimentera och skapa nytt mellan olika kulturer och matfilosofier.

VAD ÄR det för ÖPPETTIDER?

Våra öppettider varierar mellan våra olika restauranger. Öppettiderna för just den restaurang ni tänkt besöka hittar ni genom att gå in på Hitta Oss

KAN MAN BOKA BORD?

Det går att jätte bra att boka bord på våra större Grand-restauranger. Man kan reservera genom att ringa in eller via vår hemsida. Ni gör det genom att klicka in er på just den restaurang ni önskar boka bord på. Våra restauranger hittar ni genom Hitta Oss. På våra Casual-restauranger är det drop-in som gäller!

tar ni emot kontanter?

Sedan ett par år sedan har vi valt att sluta ta emot kontanter på de flesta av våra restauranger. Vi har idag ett fåtal restauranger som fortfarande hanterar kontanter men som vi avser att sluta med så snart vi kan. Det finns en rad olika fördelar med kontantfria restauranger, bland annat: Minskad rånrisk och tryggare arbetsmiljö, Hygieniskt, Kostnadsnedskärning och minskad risk för oegentligheter.

hur jobbar rosegarden med klimatet?

Vi har bara en planet som vi alla delar på. Vad kan vi göra tillsammans för att minska vårt gemensamma klimatavtryck och leva ett hållbarare liv?

Läs mer om hur Rosegarden jobbar med klimatfrågan!

vilka är er web & teknikleverantör?

Yangmei Studios, en digital webb- och appbyrå baserad i Sverige. Ni hittar de på https://yangmeistudios.com