buffé - À la carte - dryck
menyer

Inget är viktigare för oss än att gästerna ska äta gott, njuta och trivas. Vår mat lagas av kockar med lång erfarenhet av den asiatiska matlagningskonsten. Vi strävar efter att i första hand handla närodlat och svenska råvaror.

En restaurangbiträde som förbereder uppdukning av buffé

BUFFÉER

Vi erbjuder både lunchbufféer, kvällsbufféer och brunchbufféer beroende på restaurang. Vårt signum är en varierad buffé som alltid består av minst tiotal olika rätter från en rad olika asiatiska länder. Våra gäster ska känna igen sig men också mötas av nya rätter utifrån säsong.

se meny

À la Carte

På de flesta restauranger erbjuder vi även À la carte servering. Du kan kolla in här på hemsidan och se ifall just din restaurang erbjuder en meny.

se meny

TAKE AWAY

Vill du hellre ta med er mat och avnjuta det hemma? Vi erbjuder möjligheten att ta med mat på de flesta utav våra restauranger!

se meny

DRYCKER

I vårt dryckessortiment finns både öl och vin, flertalet av dessa från asiatiska länder. Självklart har vi även vanlig lättdryck och kaffe i vårt sortiment. Inte alla våra restauranger erbjuder idag alkoholservering, så kolla in med den restaurang som ni vill besöka vad deras sortiment har att erbjuda.

se meny